«Батьківщина» ініціює проведення в Криму антитерористичної операції

Фракція «Батьківщина» пропонує провести антитерористичну операцію в Автономній республіці Крим

Про це з парламентської трибуни заявив в.о. голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, передає прес-служба партії.

«Якщо Росія устами президента Путіна не визнає, що на території Криму за місцями базування російських військ є інші формування РФ, це означає, що на території Республіки Крим знаходяться терористи і тому повинні бути вжити відповідні заходи щодо нейтралізації цих терористичних банд», - повідомив Соболєв.

Він також наголосив на необхідності підтримки українських військовослужбовців у Криму: «те, що робить сьогодні кожний солдат, кожний офіцер, фактично є захистом суверенітету країни в умовах військової окупації, в умовах прямого тиску».

«Ми дуже вдячні за міжнародну підтримку, яку проявили уряди країн світу та міжнародні організації щодо українського народу та парламенту України, але цього замало! Ключове питання - це наші з вами дії, які повинні об'єднати громадян, де б вони не проживали, щоб вони почували себе громадянами однієї країни», - підкреслив він.

«Ми повинні звернутися до тих чесних депутатів АР Крим, які проявили мужність в цих умовах і не піддалися на тиск, ні на шантаж, ні прямі погрози та відмовились голосувати за антиконституційні рішення. Наступив той момент, коли голова Верховної Ради та представники всіх політичних сил, представлених у парламенті, мають негайно провести зустріч з депутатами кримського парламенту, з представниками громад кримських татар, росіян, українців, інших громад Криму для того, щоб знайти вихід та припинити той безлад, який відбувається в АР Крим», - зазначив Соболєв.

За його словами, під час такої зустрічі має бути розглянуто питання невизнання так званого референдуму, який пробують провести під дулами автоматів, вже з надрукованими результатами і без вибору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: