Сех виступила проти Махніцького

Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звернулася до Генерального прокурора України Олега Махніцького щодо перегляду наказу про призначення на посаду прокурора Львівської області Володимира Гураля. Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛОДА

Текст звернення подаємо в повному обсязі.

«Шановний Олеже Ігоровичу!

Як відомо, 4 березня 2014 року на посаду прокурора Львівської області було призначено Володимира Гураля. Це призначення викликало невдоволення й спротив громадськості Львівщини, які ґрунтуються на негативній суспільній оцінці попередньої діяльності цього посадовця. У результаті офіційне представлення, заплановане на 7 березня, було зірвано.

З огляду на далеко не однозначне сприйняття громадою згаданого посадовця, великий суспільний резонанс довкола цього кадрового рішення прошу Вас переглянути наказ про призначення Володимира Гураля на посаду прокурора Львівської області.

Від цього рішення залежить збереження спокою і злагоди на Львівщині та налагодження ефективної роботи прокуратури Львівської області, що вкрай важливо за сучасних обставин», – йдеться у зверненні голови Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: