У Львові відкриють благодійну виставку кримського живопису

Митці Криму долучаються до благодійного збору коштів сім’ям постраждалих на Майдані в Києві. Виставка «Крим у серці Львова» розпочне свою роботу 14 березня о 13:00 годині в «Арт-галереї мадам Пальмгрен», що за адресою: вул. Федорова, 8. Зібрані на виставці кошти передадуть сім’ям загиблих на Майдані, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Для відвідувачів буде представлено роботи десятьох найяскравіших представників кримської школи живопису кінця ХХ - початку ХХІ століття, серед яких будуть, як всесвітньо визнані метри, так і молоді талановиті майстри. Будуть представлені роботи Федора Захарова, Гуго Шауфлера, Павла Мірошниченка, Артема Пучкова, Вероніки Шевчук, Сергія Матяша, Альберта Щиткова, Феодосія Северина, Павла Передерія та Софії Тимофєєвої.

Виставка буде проходити з 14 до 31 березня. Кошти зібрані від продажу робіт будуть перераховані в фонд підтримки сімей загиблих на Майдані.

«Так творчість жителів Криму допоможе постраждалим львів’янам і вкотре покаже наскільки все неоднозначно і переплетено в сучасному світі, де люди насправді поділяються виключно за однією ознакою - здатністю залишатися Людьми з великої літери в будь-якій ситуації, а всі інші класифікації давно вже втратили будь-яку актуальність. Ми просимо всіх небайдужих львів'ян приєднатися до нашого заходу і отримати задоволення від майстерності талановитих кримських живописців та розвіяти усі міфи про негативне ставлення львів'ян до російськомовних громадян, а також допомогти тим, кому сьогодні важче, ніж нам. Двері нашої галереї відкриті для вас щоденно з 10:00 до 21:00 години, без вихідних», - зазначають організатори виставки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: