Колодій обговорив з головами міст та районів Львівщини стан правопорядку на їхніх територіях

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій напередодні, 11 березня, провів засідання Асоціації місцевих рад Львівщини. Під час цієї зустрічі голови міських та районних рад області поінформували голову Львівської обласної ради про стан дотримання правопорядку в містах та районах, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

На засіданні також було порушене питання про організацію та забезпечення функціонування у кожному з міст та районів Львівської області штабів народної самооборони.

Зокрема, за словами Петра Колодія, до таких штабів мали би ввійти представники офіцерського складу, «афганці» та «самооборонівці» та інші. «Ці люди повинні організувати штаби самооборони, до складу яких має увійти обороноздатне населення міста та району, – сказав Петро Колодій. – І, якщо виникне така потреба, ці люди повинні стати на захист нашої області та країни».

Голова Львівської обласної ради зауважив, що зараз він працює над вирішенням питання щодо забезпечення представників таких штабів транспортом, одягом, засобами захисту та зв’язку.

«У ці дні нам максимально потрібно згуртуватися та бути єдиними в своїх намірах захистити нашу державу від ворога», – наголосив Петро Колодій, звертаючись до голів міських та районних рад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: