Колодія швейцарський інвестор запросив ознайомитись із бізнесом, який він веде на Львівщині

Таке запрошення отримав сьогодні, 12 березня, голова Львівської обласної ради під час зустрічі з інвестором із Швейцарії, який вже впродовж 10 років веде в Україні свій бізнес і надалі хоче його розвивати, зокрема, на теренах нашої області, а саме – в Жовківському районі.

Інвестор зазначив, що їхній бізнес першочергово полягає у вирощуванні овочів та фруктів, а також їхньої подальшої переробки.

@Ми маємо свої представництва на Київщині та на Львівщині. На території Вашої області ми плануємо розширити своє виробництво, зокрема, виробити технічні умови на 25 видів овочів та фруктів. Саме тому запрошуємо Вас відвідати в кінці травня наш завод, оглянути та ознайомитись із процесом виробництва. Ми зацікавлені у залученні інвестицій у Ваш регіон», – зауважив швейцарський інвестор, звертаючись до голови обласної ради.

Зі свого боку Петро Колодій наголосив на тому, що для Львівської області сільське господарство є однією з найважливіших галузей, особливо, це стосується питання розвитку економіки регіону. «Ми зацікавлені питаннями співпраці з іноземними інвесторами та реалізації на теренах нашої області спільного підприємництва. Адже це і певний досвід, який ви нам передаєте, а також створені нові робочі місця. Тому ми всіляко сприятимемо  тому, щоби ведення вашого бізнесу на Львівщині було комфортним і щоби інші інвестори, дивлячись на це, хотіли також залучати до нашого регіону свої кошти», – сказав очільник Львівської обласної ради.

Довідка.

Швейцарська компанія «Amola Beteiligung AG» (м. Аппенцель) є єдиним власником Приватного акціонерного товариства «Фрутіка» (м. Київ). У структурі вказаної ПрАТ є компанія «Галфрост», яка розташовується на території села Бишків Жовківського району Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: