Львів прийматиме Весняний міжнародний будівельний форум

Цьогоріч з 18 до 21 березня в Палаці спорту “Україна” відбудеться вже традиційний Весняний міжнародний будівельний форум, котрий поєднуватиме дві окремі виставки: XXІХ міжнародну виставку “БудЕКСПО-весна” та ІХ спеціалізовану виставку “Вікна. Двері. Дах”, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Як повідомили у департаменті економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації, XXІХ міжнародна виставка “БудЕКСПО-весна” матиме такі тематичні розділи: Технології сучасного будівництва. Будівельні та оздоблювальні матеріали. Будівельні конструкції, техніка, інструменти. Вимірювальні прилади, системи контролю та автоматичного управління. Ліфти і ліфтове обладнання. Дорожньо-будівельні машини і обладнання. Електротехнічне обладнання. Проектування, архітектура, реставрація, ландшафтний дизайн. Сантехніка. Басейни. Системи опалення, водопостачання та водоочищення. Вентиляція та кондиціонування. Енергозберігаючі технології та устаткування. Світлотехніка, кабельно-провідникова продукція. Лаки. Фарби. Предмети інтер’єру. Меблі. Системи безпеки будівель, засоби охорони праці, спецодяг. Програмне забезпечення.

Щодо ІХ спеціалізованої виставки “Вікна. Двері. Дах”, то вона буде представлена розділами на наступну тематику: Вікна та двері з ПВХ, дерева, алюмінієвого профілю. Металеві, протипожежні, броньовані та автоматичні двері. Обладнання та комплектуючі для виробництва вікон та дверей. Матеріали, інструмент та комплектуючі для виробництва і монтажу конструкцій. Обладнання для обробки деревини, металу, скла. Жалюзі, ролети, ворота, шлагбауми та турнікети. Фурнітура та аксесуари. Замково-залізні вироби, сигналізації та охоронні системи. Покрівля та фасади. Покрівельні та гідроізоляційні матеріали. Каркасно-панельне будівництво. Системи тепло- та звукоізоляції. Світлопрозорі конструкції, зимові сади, оранжереї. Вітражі, лоджії, балкони. Скло в будівництві, архітектурі та інтер’єрі. Матеріали та елементи для оздоблення інтер’єрів. Віконний декор. Програмне забезпечення, архітектурні проекти. Віконні провітрювані, засоби захисту, лако-фарбові матеріали. Спецодяг.

Контакти інформація організатора виставок (ПАТ “Гал-ЕКСПО”): 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.: (032) 2971369, 2970627 факс: (032)2971756; www.galexpo.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: