На Львівщині виборчі дільниці готові до роботи комісій

За інформацією начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, у зв’язку з підготовкою до проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року, здійснено перевірку виборчих дільниць, які утворені на постійній основі щодо відповідності їх описів меж, адрес приміщень для голосування, адрес робочих приміщень дільничних виборчих комісій, інших відомостей щодо таких дільниць вимогам, установленим законодавством, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

В основному всі дільниці готові прийняти виборчі комісії. Однак деякі з них, а саме 28 дільниць у Сихівському районі м. Львова, дві дільниці у Турківському районі та по одній дільниці в Бориславі і Червонограді потребують змін у реєстрі виборчих дільниць, утворених на постійній основі. Відповідні подання надіслано до Центральної виборчої комісії.

Станом на 12 березня у Львівській області утворено 2145 виборчих дільниць на постійній основі, з них 2071 звичайна, 67 спеціальних, які утворені у стаціонарних лікувальних закладах та 7 спецдільниць в пенітенціарних установах.

Ліквідовано 9 дільниць на постійній основі, а саме три дільниці у Старосамбірському, по дві дільниці у Сокальському і Стрийському районах та по одній дільниці в Городоцькому районі і м. Червонограді.

Також у Шевченківському районі м. Львова утворено дві нові виборчі дільниці на вулицях Кирилівській і Грінченка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: