Студенти ЛьвДУВС стали донорами (фото)

Сьогодні, 12 березня, 20 курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ стали донорами у Львівському обласному центрі служби крові. Майже 7 літрів крові, якими охоче поділилися молоді правоохоронці, підуть на потреби Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-профілактичного центру, Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Ю. Липи, а також Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охмадит».

Начальник факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства полковник міліції Олексій Авраменко, який супроводжував своїх вихованців та курсантів факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції розповів, що давно практикує донорську здачу крові.

«Пам’ятаю, що вперше став донором у далекому 1996 році, коли терміново була необхідна допомога моєму колезі в райвідділі. Відтоді, здаю кров тричі на рік, і вже збився з рахунку від кількості разів, коли я переступав поріг Львівського обласного центрі служби крові», - зазначає Олексій Володимирович, в черговий раз загортаючи рукава сорочки та займаючи місце на медичному кріслі.

Курсанти завжди радо відгукуються на заклики про допомогу і вже неодноразово приймали участь у благодійних акціях із здачі крові. Не залишились байдужими майбутні правоохоронці і цього разу.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС

донори2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: