"Свобода" не погоджувала призначення Сех із опозицією, - нардеп

Призначення Ірини Сех головою Львівської ОДА із депутатами від групи «Львівщина» ніхто не погоджував.

Про це заявив у політичному ток-шоу «Прямим текстом. Бліц» (щовівторка о 22.40 на телеканалі ZIK) Ігор Васюник, народний депутат України.

«Відбулося те, що відбулося. «Свобода» є нашим політичним партнером. Пані Ірина пройшла гідний шлях на революції і на Майдані. Ми провели засідання групи «Львівщина» декілька днів тому у Львові, на якому задаклерували декілька  принципів щодо формування кадрової політики на Львівщині. Ми зустрілися з Іриною Сех. Висловили їй свою підтримку. Зустріч була конструктивною. Вона погодилася із нашими принципами кадрової політики в області», – зазначив Ігор Васюник.

За словами політика, домовлено передовсім про створення списку людей, які були б достойні працювати на тому чи іншому напрямку. Ці кандидатури були погоджені із представниками львівського Майдану.

«Я категорично проти квотного формування влади в регіоні. Такий принцип призведе до спокуси дерибану і лобіювання вузьких інтересів», – зазначив Ігор Васюник.

Водночас політик визнав, що якихось конкретних домовленостей по кандидатурах ще немає. На його думку, усі претенденти на посади мають пройти люстрацію і отримати підтримку Майдану.

Зокрема, Ігор Васюник назвав прізвища Уляни Копцюх (на посаду керівника управління культури ЛОДА), Андрія Породька (управління молоді і спорту), Богдана Чечотки, Андрія Якиміва, Ярослава Музичка. Ці та деякі інші кандидатури, буцім, вже погоджені з Майданом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: