Трьох постраждалих майданівців скерують на лікування до Польщі

Як зазначив голова обласної ради Петро Колодій, на стаціонарному лікуванні в медичних закладах Києва перебуває 14 жителів Львівщини, які отримали травми під час Революції Гідності. Трьох постраждалих на Майдані вже перевезено з лікувально-профілактичних закладів м. Києва в лікувальні установи Львівської області, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

«Зараз ці хворі перебувають у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова, але невдовзі їх скерують на продовження лікування до Польщі. Потерпілих з Львівщини готові прийняти медичні установи Жешува та Перемишля», – наголосив Петро Колодій.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА в період з 8 до 11 березня 2014 року в лікувально-профілактичні заклади Львівської області госпіталізовано на стаціонарне лікування 16 постраждалих майданівців.

Загалом з 30 листопада 2013 року до 11 березня 2014 року в медичні заклади Львівщини за допомогою звернулося 259 постраждалих на Майдані. Сьогодні на стаціонарному лікуванні перебуває 141 особа, яка отримала травми під час Революції Гідності.

Постраждалі майданівці перебувають на стаціонарному лікуванні, зокрема, у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова (42 особи), у Трускавецькій міській лікарні (20 осіб), у 8-ій комунальній міській клінічній лікарні м. Львова (15 осіб), у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих імені Ю. Липи (12 осіб),  у Львівській обласній клінічній лікарні (11 осіб), у Самбірській центральній районній лікарні (9 осіб), у Стрийській центральній районній лікарні (7 осіб) та інших медичних закладах області.

Станом на 11 березня 103 особи вже виписано з лікувально-профілактичних закладів Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: