У 2014 році з обласного бюджету планують виділити на заходи з енергозбереження в освітній галузі 4 млн 200 тис. грн

Постійна комісія з питань освіти і науки Львівської обласної ради розглянула перелік об’єктів обласної комунальної власності, які визначені пріоритетними для запровадження комплексних заходів з енергозбереження в галузі «Освіта» на 2014 рік, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Відповідний перелік сформований у департаменті освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації на виконання протокольного доручення постійної комісії з питань освіти та науки Львівської обласної ради.

Згідно з цим переліком у школах-інтернатах № 1 та № 2 м. Львова, а також в Обласній ДЮСШ планують замінити старі вікна на нові енергозберігаючі; у санаторній школі-інтернаті м. Борислава – влаштувати шатрову покрівлю приміщення бібліотеки та замінити систему опалення. Також пріоритетними в переліку заходів з енергозбереження визначено утеплення фасаду навчального корпусу Сокальської школи-інтернат і капітальний ремонт даху навчального корпусу школи-інтернату м. Самбір. До відповідного переліку об’єктів увійшов і Навчально-реабілітаційний центр  «Левеня», зокрема, корпус № 1, в якому необхідно провести заміну тамбурних дверей на металопластикові.

Загалом у 2014 році на заходи з енергозбереження в освітній галузі з обласного бюджету Львівської області заплановано виділити 4 млн 200 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: