На Львівщині потрібно завершити об’єкти ЄВРО 2012, - Майборода

13 березня ц.р. в конференц-залі Львівського регіонального інституту державного управління відбулася Всеукраїнська відео-конференція з актуальних питань розвитку фізичної культури та спорту, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

У відеостудії в Брюховичах взяли участь шолова Громадської ради при Львівській облдержадміністрації Зеновій Бермес, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода; керівники обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств та відомств Львіщини, керівники спортивних громадських організацій, представники депутатського корпусу.

Міністерство молоді та спорту у столичній студії представляли Ніна Уманець та Олександр Артємьєв.

Юрій Майборода означив актуальні питання розвитку фізичної культури і спорту Львівщини, серед яких: проблематика формульного розрахунку фінансування галузі фізичної культури і спорту для конкретної області, різнорівневість фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл згідно їхньої категорійності; завершення робіт на об’єктах Львівщини, внесених до програми «ЄВРО-2012»; співпраця Міністерства з фізкультурно-спортивними товариствами та відомствами; питання підвищення кваліфікації тренерських кадрів вищої категорії тощо.

На усі питання, поставлені в студіях Львівщини, Одещини, Дніпропетровщини та Харківщини було дано відповіді представниками галузевого Міністерства.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: