Півгодини тому мене обстріляли, - Оксана Козлова (відео)

Сьогодні, 13 березня, під час пікету Львівської міської ради підприємцями львівських ринків, уповноважений представник Львівської обласної асоціації вільних профспілок Оксана Козлова розповіла про те, що на її життя було вчинено замах. Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

"Стріляли в мою машину, попали в лобове скло. Напад був скоєний коли я виїхала зі своєї хати на Тракті Глинянському. Машина Пежо синього кольору, Пежо Експерт Бус, державний номер ВС 17 75 СВ. Людина, яка скоїла напад, сіла в цю машину і ми її переслідували по Підбірцях, по об'їзній трасі, по Сороках Львівських, Мурованому. Потім вони звернули на київську трасу в сторону Гамаліївки. 102 повідомлено, ДАІ ввело Перехват.

Вчора я мала конфлікт. Начальник безпеки Південного ринку Наогольник погрожував нам у своєму кабінеті. Була викликана міліція по 102, Залізничний райвідділ. Була написана заява про злочин по 206 статті - перешкоджання законній господарській діяльності. Підприємцям опечатали павільйони. Мені погрожували, сьогодні погрозу попробували здійснити.

Але я хочу заявити - я не вступлюся! Всім тим, хто думає що Козлову можна залякати - я не вступлюся!  Я буду стояти! Я буду памятати про Небесну Сотню! Якщо я приєднаюся до цієї Небесної Сотні, буде Богу так завгодно, але я не кину свою справу! Ви чуєте, скоти?! Я цих людей не полишу! Слава Україні! І тричі слава Небесній Сотні!" - розповіла Оксана Козлова.

)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: