Торік ЛМКП «Львівводоканал» встановив 1038 каналізаційних люків

Торік за кошти ЛМКП «Львівводоканал» виконано заміну водопровідних мереж загальною довжиною 10,36 км, каналізаційних мереж – 3,08 км. За кошти бюджету замінено 1,42 км. водопровідно-каналізаційних мереж, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Для зменшення споживання електроенергії ЛМКП «Львівводоканал» проведено заміну 198 глибинних насосів на свердловинах 15 водозаборів, ремонт 36 насосного агрегатів на 16 насосних станціях, ремонт запірної арматури на 14 насосних станціях (100 шт.) та водопровідних мережах (920 шт.), відновлено 238 пожежних гідрантів.

Завершено встановлення приладів обліку води у всіх селах депресійної лійки.

За 500 тис. грн. бюджетних коштів та власні кошти підприємства придбано та встановлено 1038 накривок каналізаційних люків.

За 2013 рік ЛМКП «Львівводоканал» надано послуг на суму 239,4 млн. грн. Рівень розрахунків споживачів у поточному році становив 102,1%. Через невідповідність діючого тарифу економічно-обґрунтованим витратам підприємство за звітний період отримало збитки в розмірі 35,1 млн. грн.

Для покращення фінансово-господарської діяльності ЛМКП «Львівводоканал» необхідно вирішити питання відшкодування різниці між затвердженими тарифами та економічно-обґрунтованими витратами підприємства за рахунок субвенцій з державного бюджету.

«Основними завданнями, що потребують вирішення у 2014 році є зниження втрат води на всіх етапах її видобутку, транспортування та реалізації за рахунок становлення приладів обліку та заміни аварійних ділянок водогонів», - зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: