У Львові хочуть зареєструвати усіх постраждалих на Євромайдані

Місто повинно зареєструвати всіх постраждалих під час акцій протесту у Києві. На сьогоднішні зареєстровано в соціальному захисті міста Львова 147 осіб, з них мешканців Львова - 41 особа, мешканців Львівської області - 48 осіб, мешканців інших областей - 58 осіб. Про це сказав під час спілкування з журналістами директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Сьогодні ми повинні зареєструвати в соціальному захисті всіх постраждалих, які є у місті Львові, і допомогти це зробити іншим службам області та інших областей. Це потрібно для того, щоб ці люди мали системну державну підтримку, згідно з чинним законодавством. Для цього вони повинні бути зареєстрованими і мати відповідні документи, які будуть підтверджувати їхню участь в акціях громадянського спротиву.

На сьогоднішній день у нас зареєстровано в соціальному захисті міста Львова 147 осіб, з них мешканців Львова - 41 особа, мешканців Львівської області - 48 осіб, мешканців інших областей - 58 осіб. Це ті люди, які зареєстровані, і з ними працюють працівники соціального захисту. Ми взяли цих людей зі списків лікарень, зі списків громадських організацій, які їм допомагали. Ми зібрали всі ці списки і зробили єдиний реєстр. Тепер соціальний захист, разом з центром соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, відвідують цих людей. З ними далі працюють і громадські організації. Під реєстрацію і соціальний супровід підходять і сім’ї людей, які загинули: у Львівській області їх є 20, а у Львові – 2», - сказав директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: