У Львові відбудеться конференція для малого і середнього бізнесу

У великих містах України відбудеться безкоштовна практична конференція для малого і середнього бізнесу «Зростання в умовах нестабільності». Конференція – результат єдиного рішення ведучих українських спеціалістів з управління, маркетингу, продажам і фінансам. Мета - підтримання малого і середнього бізнесу, як основну продуктивну силу в країні, в період економічної та соціальної нестабільності, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Ключове вирішення – зробити участь в конференції абсолютно безкоштовною. Для того, щоб кожен керівник і працівник будь-якої компанії, який виявить бажання, мав можливість відвідати захід. Заради досягнення цього проекту всі спікери і експерти конференції не тільки інвестують свій час, але і вкладають власні кошти на проїзд та проживання. Каво-перерву та інформаційну підтримку будуть здійснювати волонтери.

«Це неймовірний приклад самоорганізації продуктивних сил в складні час. Наша мета – дати інструмент бізнесу на період «зараз». Зберегти максимальну кількість  виробництв, допомогти втримати свої позиції, не скорочувати персонал та не підвищувати ціни на продукцію. Впевнені, що в складний для нашої країни час, наші практичні знання зможуть суттєво допомогти людям», - говорить Ярослав Трофімов, автор ідеї і продюсер конференції.

 

Перші конференції відбудуться:

14 березня в м.Києві (вул. Лагерна 30-32, Університет «КРОК»)

15 березня в м. Одеса (вул.Маразлієвська 1/20, готель «Чорне море»)

22 березня м.Львів (пл.Ринок 1,  Львівська мерія)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: