В обласній раді пройшло публічне представлення виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік

Публічне обговорення виконання бюджету Львівської області за 2013 рік відбулося з ініціативи голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослава Качмарика, повідомили у прес-службі ЛОР.

На розгляд громадськості звіт про виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік підготував та презентував Департамент фінансів Львівської обласної державної адміністрації. До обговорення були запрошені представники наукових кіл, громадських організацій, депутатський корпус та журналісти. Модераторами слухань виступили голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик та директор департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків.

У вступному слові Ярослав Качмарик зазначив, що 18 березня на сесії обласної ради на своєму засіданні розгляне низку економічних питань, серед яких звіт про виконання бюджету Львівської області за 2013 рік, а також уточнення бюджету на 2014 рік. Тому, за словами Ярослава Качмарика, громадське обговорення бюджету минулого року за участі науковців та громадськості сприятиме напрацюванню результативних поправок і уточнень до бюджету 2014 року. Окрім того голова бюджетної комісії висловив сподівання, що нинішній склад Кабінету Міністрів України забезпечить справедливий розподіл субвенцій державного бюджету між регіонами.

Також Ярослав Качмарик окреслив основні завдання обласної ради щодо формування бюджету області. «На найближчому засіданні сесії обласної ради після розгляду звіту про виконання бюджету Львівської області за 2013 рік відкоригуємо бюджет цьогорічний, що дасть можливість скерувати вільні залишки на погашення кредиторської заборгованості. Наступним кроком має стати розгляд і прийняття обласних програм. І, звичайно, постійна робота з центральними органами влади щодо залучення в область додаткового фінансового ресурсу з державного бюджету» – наголосив Ярослав Качмарик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: