Автомайдан Львів оприлюднив заяву щодо останніх подій із прокурором Львівської області

Автомайдан Львів оприлюднив заяву щодо останніх подій із прокурором Львівської області Володимиром Гуралем. Дивись. Інфо публікує цю заяву у повному обсязі:

"Вчора, 13 березня, у львівських Facebook-спільнотах була опублікована заява на підтримку новопризначеного прокурора Львівщини Володимира Гураля.

Першоджерелом цього повідомлення була група Євромайдан Львів, керівником якої є Отар Довженко. Прес-служба Львівського АвтоМайдану позиціонує себе як така, що подає об’єктивну, неупереджену, незаангажовану та різнобічну інформацію, і намагається максимально інформувати своїх користувачів. Саме тому, на наших сторінках в соціальних мережах, з’явилось вищезгадане повідомлення. Наголошуємо, що ми не є його авторами, а лише взяли на себе сміливість зробити репост.

На превеликий жаль, львівське Інтернет-видання Zaxid.net не з’ясувало всіх обставин ситуації і почало звинувачувати координатора Львівського АвтоМайдану в нечіткості даних пояснень стосовно ситуації. Надалі просимо львівські ЗМІ не публікувати неперевірену інформацію", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: