Директор департаменту містобудування долучиться до обговорення розвитку міста в рамках «Урбан-кафе»

15 березня о 14 год в приміщенні анти-кафе «Communa», що на вул. Галицькій, 1, відбудеться наступна зустріч «Урбан-кафе». Гостем стане директор департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів. Учасники обговорюватимуть головні виклики розвитку Львова з точки зору влади міста, про це кореспондента Дивись.Інфо повідомили в перс-центрі Львівської міської ради.

Під час першої зустрічі «Урбан-кафе» мешканці міста виокремили головні виклики Львова з точки зору містобудування. Присутність на другій зустрічі керівника департаменту, який відповідає за розвиток міста та його розбудову, допоможе довідатись про бачення місцевої влади розвитку Львова та те, наскільки воно збігається із точкою зору громадськості.

«Найбільшим успіхом зустрічі ми вважатимемо конструктивний діалог Андрія Петровича Павліва як з фахівцями архітектури та містобудування, так і з мешканцями, що не є фахівцями в галузі для вироблення спільного бачення майбутнього міста», – зазначила Олександра Сладкова, менеджер проекту «Урбан-кафе».

Зокрема, у своєму виступі Андрій Павлів розповість про таке:

  • Централізація влади: які питання містобудування перебувають в межах повноважень влади міста? Пропозиції міського голови щодо зміни ситуації;
  • Головні виклики розвитку міста Львова з точки зору влади міста;
  • Найбільші проекти міста наступного десятиліття;
  • Парк Снопківський: пошук ідей, міні-анкети.

Після його виступу кожен охочий зможе поставити запитання та подискутувати із гостем.

Ще однією частиною заходу стане обговорення на тему «Важливість окреслених викликів та проектів для розвитку міста з точки зору громади міста».

Нагадаємо, що ініціатива «Урбан-кафе» стартувала у Львові 15 лютого. Її організаторами виступили Інститут міста та експерт у галузі місцевого планування Штефан Габі. Мета ініціативи – широке залучення громадськості міста для обговорення проблем містобудування та пошук шляхів їх вирішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: