Головним союзником для України у боротьбі із Путіним є російський народ, - Іларіонов

Головним союзником України у війні із Володимиром Путіним є не Президент США Барак Обама і не Ангела Меркель, а головним союзником України у боротьбі із Володимиром Путіним є російський народ.

Про це у ефірі студії Савіка Шустера заявив екс-радник Президента Росії Володимира Путіна Андрій Іларіонов, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Іларіонов наголосив, що Україна має подякувати Бараку Обамі за те, що він справді щиро підтримує український народ. Так само вартує подякувати і главам країн та урядів Європи, які "роблять те, що можуть".

"Але я хочу наголосити, що Володимир Путін піде наскільки далеко, наскільки йому дозволить Україна. Головна надія у боротьбі із Путіним не повинна бути на комусь, усе залежить від вас, від українців, від України. Путін піде наскільки далеко, наскільки ви йому дозволите. Так, справді, у Росії багато людей задурманено цією путінською пропагандою, яка 24 години на добу звучить по телебаченню, але ваш головний союзник - це російський брат, російський народ", - сказав колишній радник Президента Росії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: