Львівська облрада підтримає місцеві громади співфінансуванням проектів міжнародної технічної допомоги

На засіданні постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва Львівської обласної ради депутати підтримали ініціативу заступника голови Львівської обласної ради Валерія П’ятака про співфінансування з обласного бюджету проектів міжнародної технічної допомоги, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Зокрема, йдеться про забезпечення співфінансування проекту „Покращення стану навколишнього середовища на польсько-українських прикордонних територіях через проведення термомодернізації будинків соціальної сфери в гміні Соколув Подляскі та в місті Новояворівськ”.

Голова постійної комісії Тарас Федак наголосив: „Ми повинні підтримати ініціативні та активні громади, які залучають кошти для вирішення проблем місцевих громад області”.

В обласному бюджеті цьогоріч на співфінансування міжнародної технічної допомоги передбачено 1 млн грн.

Cлід зазначити, що на співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги виділялися кошти з обласного бюджету Львівської області у 2013 році. Зокрема, були виділені кошти на співфінансування проекту „Запровадження енергозберігаючих технологій у Глинянській лікарні” (200 тис.грн) та проекту „Підвищення доступності Бєщадського повіту та Старосамбірського району шляхом інтегрованої діяльності у сфері транспортної інфраструктури” (560 тис.грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: