Посада – це не винагорода, а відповідальність і хрест, який треба нести, - Брезіцький

Співкоординатор львівського ЄвроМайдану Роман Брезіцький сьогодні, 12 березня, в коментарі Гал-інфо підтвердив інформацію про те, що деякі середовища активістів рекомендують його кандидатуру на посаду заступника голови Львівської ОДА з гуманітарного блоку.

Натомість він додав, що це не більше ніж пропозиція чи рекомендація з боку цих середовищ.

«Я взяв на себе відповідальність за організацію у Львові ЄвроМайдану, і я готовий цю відповідальність нести і надалі. Ми обговорювали різні варіанти, але чітких пропозицій не було», - сказав він.

Роман Брезіцький також додав, що це питання непросте: «Дуже важливо, щоб були дотримані критерії Майдану. Окрім того, я б не хотів іти сам, адже у нову владу потрібно привести нових спеціалістів».

За його словами, він би погодовся на пропозицію, якби вона включала залучення до гуманітарного блоку майданівців. Мова йде про питання культури, політики, молоді та спорту, якими б опікувалися «люди, які пройшли Майдан і є фаховими». Це стосується посад керівників відділів та спеціалістів.

«Це б вплинуло на моє позитивне рішення. Варто розуміти, що посада – це не винагорода, а відповідальність і хрест, який треба нести. Я готовий до відповідальності. Однак поділ посад зараз не на часі. У будь-якому випадку Майдан залишається. Майдан – це люди і вони матимуть вплив на нову владу», - переконаний Роман Брезіцький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: