При підготовці до опалювального сезону теплопостачальні підприємства витратили майже 61 млн грн

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Як зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник, торік до початку опалювального сезону було забезпечено повну готовність об’єктів теплозабезпечення - 128 котелень, ТЕЦ-1, ТЦ «Північна» і ТЦ «Південна», 150 ЦТП та 566,7 км мереж, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

При підготовці до опалювального сезону торік за власні кошти теплопостачальних підприємств в сумі 60,9 млн. грн. виконано заміну 12,6 км. теплових мереж, ліквідовано дві енергозатратні і збиткові котельні на вул. Торф’яній, 4 та Горбачевського, 4а шляхом підключення споживачів до існуючих теплових мереж, проведено реконструкцію ІІ тепловиводу ТЕЦ-1.

За кошти міського бюджету в сумі 1362,6 тис. грн. виконано реконструкцію підвальної котельні на вул. М.Лемика, 30, змінено схему теплозабезпечення ж/б на вул. Татарбунарській, 15, що опалювався від відомчої котельні ЛВК №30.

Прийнято у комунальну власність та передано на баланс ЛМКП «Львівтеплоенерго» дві відомчі котельні на вул.Січинського, 41 та Зеленій, 253.

Впродовж 2002-2013 років ліквідовано 97 та реконструйовано 14 підвальних котелень. Залишається в експлуатації ще 39 підвальних котелень, в тому числі на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» - 25, бюджетних установ охорони здоров’я – 5, освіти – 8, культури - 1.

Одним з важливих завдань у цьому році буде питання ремонту об’єктів теплопостачання КЕВ.

«Необхідно вирішити у 2014 році джерела фінансування 28,3 млн. грн. для приведення до належного технічного стану та передачі у комунальну власність об’єктів теплозабезпечення КЕВ м.Львова - ЦТП на вул. Стрийська, 53а, 59а, 63а, Гашека, 17а та теплових мереж, від яких подається опалення та гаряча вода до 31 житлового будинку», - зазначив Володимир Олійник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: