Війська РФ везуть на північ Криму системи залпового вогню "Ураган" та гармати великого калібру

У Криму військовий ешелон з системами залпового вогню "Ураган" пересувається від Керчі в напрямку Джанкоя. Через Керч також слідує колона військової техніки РФ.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"В ешелоні - 12 пускових установок і 10 транспортно-заряджаючих машин. РСЗВ 9К57 «Ураган» - це серйозно. Одного залпу вистачить, щоб стерти з землі половину такого міста, як Сімферополь", - повідомляє він.

Тимчук зазначає, що до цього часу Центр військово-політичних досліджень виявляв наявність у складі угруповання окупаційних російських військ тільки РСЗВ "Град".

У той же час керівник кримського медіа-центру Міноборони України Владислав Селезньов на своїй сторінці в Facebook повідомляє, що за даними його джерел, в даний час через Керч слід колона військової техніки РФ.

"У її складі 5 КАМАЗів, які тягнуть гармати великого калібру типу Гіацинтів, пара фур, схожі на мобільні станції електропостачання. Кілька Газелей з лейбами на борту РАЙКОМ, порожні ПАЗики з російськими військовими номерами", - пише Селезньов.

Також він зазначає, що на борту КАМАЗів ящики з боєприпасами, і джерела повідомляють, що на деяких одиницях техніки чітко видно індекси "військова частина 64670".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: