Запрошуємо учнівську молодь Львівщини до участі у Всеукраїнському турнірі юних інтелектуалів «Обніміться, брати мої»

З 9 березня триває реєстрація охочих взяти участь у Всеукраїнському турнірі юних інтелектуалів «Обніміться, брати мої», що присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОДА.

Турнір проводиться серед команд загальноосвітніх закладів України шляхом комп’ютерного тестування на порталі онлайн-тестування www.test-on-line.com.

Як повідомив директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти – виконавчий директор Турніру Богдан Томенчук, даний турнір є продовженням традиційного турніру «Знай українське!». Основні завдання Турніру – вивчення та популяризація творчості Тараса Шевченка, розвиток національної свідомості та патріотизму учнівської молоді.

Зареєструватися для участі у турнірі «Обніміться, брати мої» можна до 28 березня на порталі онлайн-тестування www.test-on-line.com.

Зазначимо, що турнір проводиться за ініціативи та сприяння Національної академії педагогічних наук України, департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: