Експерти обговорять у Львові політичну ситуацію в країні

25 квітня, окрім форуму місцевого самоврядування, планується провести ще один знаковий захід у місті – Весняний діловий форум. Вже традиційно він відбудеться за підтримки ЛМР та HD Partners. Цьогоріч Форум відбудеться вже вшосте. Про це повідомили в управлінні зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, повідомили Дивись. Інфо у прес-слжубі ЛМР.

«Цієї весни ми пропонуємо на форумі обговорити актуальні питання поточної соціально-економічної ситуації в країні за участі представників уряду та міжнародних фахівців. Серед них і питання проведення реформ, зокрема, в економіці, і питання інвестиційної привабливості та інвестиційного клімату», - повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Серед ключових доповідачів організатори планують запросити колишнього віце-президента Європарламенту Єжи Бузека, колишніх керівників урядів Литви, Грузії та Польщі, які свого часу відповідали за проведення структурних реформ в економіці. Очікується, що серед присутніх будуть і представники українського уряду, зокрема Віце-прем’єр-міністр Володимир Гройсман, а також, вірогідно, – Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

«Ми хочемо, щоб цей Форум пройшов на найвищому рівні, оскільки теми, які там будуть висвітлюватись, є досить актуальними для міста і країни загалом. Тому Львів, як місце, яке відіграло значну роль у відстоюванні права країни на європейське майбутнє, має запропонувати платформу для обміну думками і в обговоренні тих проблем і рішень, які будуть прийматися вже на рівні уряду в майбутньому», - додав Сергій Кіраль.

Нагадаємо, щорічно Весняний діловий форум проводять для усунення недовіри у встановленні ділових відносин, визначення спільних інтересів у реалізації проектів на території України, ознайомлення з потенціалом західного регіону України, а також залучення інвестицій до Львова. З-за кордону до участі запрошуються представники міжнародних економічних організацій та установ, фінансових та інвестиційних компаній, підприємств, що виявляють зацікавленість в реалізації бізнес-проектів на території України, успішно здійснюють підприємницьку та інвестиційну діяльність або ж планують працювати на українському ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: