У Міноборони розповіли, як діяти із провокаторами (відео)

Мобілізація оголошується у випадку введення воєнного стану у країні, а такого стану в Україні ще не введено.

Про це під час марафону у Львівському прес-клубі повідомив офіцер Регіонального медіа-центру Міноборони України (Львів) Володимир Скоростецький, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Усі військові переведені у ступінь підвищеної бойової готовності у зв’язку із останніми політичними подіями у країні», - сказав Володимир Скоростецький.

Офіцер також повідомив, що повістки, які приходить із військкоматів пояснюються тим, що будуть проведені навчальні збори тих, які уже проходили військову службу у ЗСУ або ті, які підпадають під категорію призову. Йдеться про чоловіків віком від 18 до 45 років, які проходитимуть курс перепідготовки і відновлення професійних навичок.

Володимир Скоростецький також повідомив, що чоловіки, старші від 45 років, можуть також приходити у військкомати і їм не будуть відмовляти, однак, якщо буде потреба, такий резерв буде використовуватись уже другим ешелоном.

Офіцер Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України також розповів, як діяти, щоб локалізувати провокаторів.

Крім того, Володимир Скоростецький розповів, що на Львівщині наразі призупинена підготовка до проведення міжнародних навчань на Яворівському полігоні.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: