Виконком утворив робочу групу із вивчення питань Привокзального ринку

14 березня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про врегулювання проблемної ситуації, що склалась на ринку «Привокзальний», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Відповідно до рішення виконкому, Франківська районна адміністрація має вжити усіх необхідних заходів для забезпечення водо-, газо-, електропостання ринку «Привокзальний», а також вивезення побутових відходів з території ринку.

Робочій групі, до якої входять представники юридичного управління ЛМР, департаменту економічної політики ЛМР та представники усіх груп ринку, доручено визначити порядок операційної діяльності та управління, координації дій всіх служб, спрямованих на врегулювання конфліктної ситуації на ринку та розробити тарифи на послуги, які надаються на ринку.

Юридичне управління має перевірити законність користування майном власниками павільйонів та товариством з обмеженою відповідальністю «Привокзальний ринок» і скерувати матеріали на розгляд міської ради для подальшого визначення права власності на зазначене майно.

Управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР постійно інформуватиме громадськість про стан справ на ринку.

Відповідне рішення прийняте для врегулювання проблемної ситуації на ринку та для забезпечення дотримання прав осіб, що здійснюють торгівельну діяльність на ринку «Привокзальний».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: