На державному рівні має бути фінансування для біженців, - Садовий

Львівщина в очікуванні чергової епідемії грипу

Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що усі повинні допомагати мешканцям Криму, які переїжджають у Львівську чи інші області. Також на державному рівні має бути передбачене фінансування для біженців, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Сім’ї з Криму приїхали з дітьми. По школах проблем жодних нема, по садочках – 4 дітей зараз влаштовані у садочки. Будемо шукати ще додаткові місця. Є християнський принцип, якщо приїжджають люди, яким важко і складно, ми будемо робити все, аби їм допомогти.

Тут важливо, щоб держава активно виконала свою функцію. Бо ми говоримо про біженців. Держава повинна мати свою частину коштів на фінансування. Цей процес поки не відлагоджений належним чином. Очікуємо, що це відбудеться. Вся координація стосовно біженців відбувається в області. Вони якісно організовують роботу. Долучаються інші області. Важливо, щоб усі разом працювали. Ми всі повинні допомогти нашим українцям, які сьогодні зазначить переслідувань», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: