На Львівщині планують утворити 2145 дільничних виборчих комісій

У Львівській облдержадміністрації відбулася нарада з організаційних питань за участю заступників голів – керівників апаратів районних державних адміністрацій та керуючих справами міськвиконкомів, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Учасники наради обговорили питання щодо стану підготовки до позачергових виборів Президента України 25травня 2014 року. Йшлося про роботу відділів Державного реєстру виборців, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у передвиборчий період, зокрема, про уточнення списків виборців, підготовку приміщень для роботи окружних і дільничних виборчих комісій та їх матеріально-технічне забезпечення.

«Сьогодні питання підготовки до позачергових виборів є дуже важливим. Ми зобов’язані забезпечити виконання всіх завдань вчасно, аби все відбулось згідно Закону України», – сказав в.о. заступника голови-керівник апарату Степан Панюца.

Як повідомлялось під час наради, всього на Львівщині буде утворено 2145 дільничних та 12 окружних виборчих комісій. До списку виборців включено 1 982 090 виборців. За період від чергових виборів Президента України до 1 березня 2014 року в реєстр виборців Львівської області внесено 737 775 змін та доповнень.

Зазначимо, стан підготовки до позачергових виборів Президента України 25травня 2014 року перебуває на особистому контролі голови облдержадміністрації Ірини Сех.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: