Садовий уже хоче керувати ДАІ

Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що містам повинні надавати право тримати кошти у державних банках. Також мер виступає за підпорядкування Муніципальної міліції, ДАІ та Архбудконтролю містам, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Минулого тижня відбулась нарада по реформуванню місцевого самоврядування. Я публічно подав пропозиції, які зміни необхідно зробити, в тому числі, надати право містам тримати кошти в державних банках, а не у казначействі. Сьогодні у казначействі наші кошти використовуються для інших цілей. Міста, які мають кошти на рахунках, не можуть з ними нічого зробити. Сьогодні 52 млн грн заблоковані казначейством, і ми не можемо зробити жодної проплати.

Інші зміни, які треба зробити – це Муніципальна міліція, яка має бути підпорядкована місту. Також ДАІ, також мова йде про Архбудконтроль. Треба вернути практику, яка була раніше, щоб всі дозволи на будівництво видавала міська влада, яка володіє документацію, яка є з людьми і підконтрольна людям», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: