Сех закликала підтримати українську армію

«Попри те, що Збройні сили України впродовж багатьох років цілеспрямовано знищували, українські воїни вражають силою духу, мужністю, патріотизмом, готовністю жертовно захищати державу. І наш обов’язок - підтримати наших військових, на яких покладаємо великі надії». Про це 17 березня заявила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех, повідомила прес-служба ЛОДА.

«В умовах загрози зовнішньої агресії видатки на армію зростають в кілька разів. Як відомо, Кабінет Міністрів України виділив на потреби Збройних сил та Національної гвардії близько 7 мільярдів гривень. Але я знаю, що кожен українець відчуває потребу зробити щось корисне для наших захисників Вітчизни. Тож підтримаймо українських військових усією громадою, зокрема тих, хто служить на Львівщині й зараз вирушив обороняти східні кордони держави», - зазначила Ірина Сех.

Вона повідомила, що на Львівщині створено Фонд підтримки Українського війська. Зокрема, у Львівській  облдержадміністрації є перелік екіпірування та обладнання, якого гостро потребують вояки. Про ці потреби можна дізнатися за телефоном гарячої лінії: 0-800-501-727. Також можна переказати кошти на спеціально створений гривневий рахунок: у «Приватбанку» № 29244825509100, МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570, № картки 5168742067384929.

Також нагадаємо, що діє Всеукраїнська акція підтримки ЗСУ, в рамках якої зателефонувавши або відправивши смс на мобільний номер «565», можна переказати 5 гривень на потреби армії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: