У Криму львівських волейболістів зустрічали оплесками

14-15 березня, у рамках 14-го туру України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, ВК «Барком-Кажани» провів два  виїзні матчі з ВК «Кримсода» ( місто Красноперекопськ, Крим).

Попри наполегливість «кажанів»,  з Криму львівська команда повернулася лише з однією перемогою. Перший день закінчився із рахунком   0: 3 (13:25, 20:25,21:25), на користь «Кримсоди». Більш насиченим виявився другий ігровий день: «Барком-Кажани» та «Кримсода» -  1:3  (20:25, 25:22,16:25, 24:26).

Як розповів помічник тренера ВК «Барком-Кажани»  Владислав Лазарчук, при виході на волейбольний майданчик  команду зі Львова кримчани зустрічали оплесками. «Це був вияв поваги і вдячності, що попри складну політичну ситуацію в Криму, львівський  «Барком-Кажани» таки приїхав на матч, вкотре підтверджуючи, що спорт  залишається поза політикою», - наголосив Лазарчук.

Як підкреслила дирекція ВК «Барком-Кажани», жодних форс-мажорів під час поїздки до Криму не трапилося.  Для цього приймаюча сторона організувала посилену безпеку та супровід  львівського волейбольного клубу під час усього маршруту по території  Криму.

Прес-служба волейбольного клубу «Барком-Кажани»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: