У Новояворівську вручено срібні медалі чемпіонату України з хокею серед юнаків (фото)

16 березня на Льодовій Арені міста Новояворівська було по справжньому святково та урочисто – представники влади, спортивна громадськість, журналісти ЗМІ Львівщини та батьківська громада вшанували срібних призерів чемпіонату України з хокею серед юнаків 2001-2002 р.н. Про це Дивись. Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Медалі, ошатний Кубок та грамоти, підписані президентом Федерації хокею України Анатолієм Брезвіним, вручали: начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, голова федерації хокею Львівщини, голова Яворівської райдержадміністрації Микола Романюк, заступник Новояворівського міського голови Володимир Мацелюх.

Федерацією хокею України було відзначено було також кращих гравців за окремими номінаціями; хокейного арбітра з Новояворівська Віктора Качана, тренерів, меценатів команди.

Почесну Грамоту Голови Львівської облдержадміністрації отримав тренер відділення хокею Яворівської ДЮСШ Степан Васюта.

Гучні оплески прозвучали й для гравців другої команди «Галицьких Левів», які, будучи на рік молодшими від своїх ровесників, посіли у цьому чемпіонаті сьоме місце серед 10 команд-учасниць. Вийшли на новояворівський лід і найменші вихованці – новачки, діти дошкільного віку!

Молодій перспективній команді "Галицькі Леви" у змагальному сезоні 2013-2014 років не вдалось вдруге стати чемпіонами України. Поступившися у фінальній грі юних хокеїстам київського «Сокола», вихованці Михайла Чіканцева впевнено посіли друге місце й запевнили, що й надалі будуть сумлінно тренуватися, щоб гідно представляти Львівщину на всеукраїнській хокейній арені.

хокей2 хокей3 хокей4 хокей5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: