Юні баскетболісти Львівщини визначили чемпіонів області

Днями Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації спільно із Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України було проведено баскетбольну першість серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОВ.

Участь у змаганнях, які відбувалися в Обласній дитячо-юнацькій спортивній школі в межах XXIІІ обласних спортивних ігор школярів Львівщини, взяли понад 100 учасників. Окремо змагалися 6 команд юнаків та 4 команди дівчат 1999 – 2000 років народження.

За підсумками трьох змагальних чемпіонами області серед команд дівчат, які навчаються у ДЮСШ, стала команда господарів – комунального закладу “Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа”. Друге місце за сумою набраних очок посіла команда освітянською ДЮСШ м. Червоноград. Нагороди за третє місце виборола команда ДЮСШ м. Ходорів.

Серед хлопців впевнену перемогу виборола команда Обласної дитячо-юнацької спортивної школи (м. Львів). Другими стали вихованці ДЮСШ м. Дрогобич, а трійку призерів замкнули юні спортсмени спортсмени ДЮСШ м. Самбір.

Зазначимо, що у 2014 році XXIІІ обласні спортивні ігри школярів Львівської області присвячені Року Тараса Шевченка в Україні та 75-річчю створення Львівської області, проводяться з метою популяризації фізичної культури та спорту, залучення учнів області до регулярних занять різними видами спорту, пропаганди здорового способу життя серед школярів.

Спортивні ігри відбуваються в межах календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів освітянських установ, затвердженого спільним наказом Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України від 29.01.2014 №01-01/20/06.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: