На Львівщині пройдуть відкриті турніри з баскетболу

Цього року Львівщина вчергове прийматиме відкриті баскетбольні турніри для усіх охочих. Зокрема, змагання відбудуться 23 березня та 24 серпня (в День Незалежності України), повідомили Дивись. Інфо у ГО.

Характерною особливістю змагань є те, що відбуваються вони двічі на рік і щораз збільшується кількість учасників та їх географія. Організатором змагань є громадська організація "Молодь За Зміни".

Зокрема, у 2014-му вже шостий за ліком турнір 23 березня пройде у місті Перемишляни, а сьомий турнір на День Незалежності прийматиме відпочинковий комплекс «Бухта Вікінгів». Турніри відбудуться під егідою Львівською обласної державної адміністрації. Їхньою метою є заохочення якомога більшої кількості людей до здорового способу життя.

В попередні роки змагання відбувались також у місті Перемишляни та у місті Бібрка (Перемишлянський район) і викликали неабиякий інтерес серед молоді. Організатори змагань очікують, що цьогоріч участь у кожному із турнірів візьмуть понад 12 команд з усієї Львівської області.

"Баскетбол в Україні є невід'ємною частиною фізичного виховання та спорту. За популярністю серед різних верств населення баскетбол посідає друге місце після футболу, а за впливом на розвиток фізичних і морально-вольових якостей підростаючого покоління – упевнено перше", -- зазначає Володимир Ботош, відповідальний за організацію турнірів.

Пропонуємо Вам підтримати турніри і долучитись до їх організації

 

Додаткову інформацію про турніри можна дізнатись за телефоном:

0976027348 (Володимир Ботош).

баскетбол2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: