Постраждалим на Майдані надають психологічну допомогу (інфографіка)

Психологи та соціальні працівники надають постраждалим на Майдані психологічну допомогу. Зокрема, створена мережа психологічних приймалень. Допомогу надають як учасникам протестів, так і їхнім родичам. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Такі події не проходять безслідно, особливо для тих, хто був у епіцентрі подій. Психіка у кожної людини різна. Є частина людей, які мають психологічні проблеми: вночі їм сняться жахи, вони не можуть заснути, в них є відчуття страху і образи. З цими пацієнтами працюють наші психологи як у стаціонарах, так і амбулаторно.

Створена мережа психологічних приймалень. Зокрема, такі приймальні розташовані у 8-й клінічній лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги для стаціонарних пацієнтів. Окрім того, в кожному центрі сім’ї і молоді при районних адміністраціях є такі пункти надання психологічної допомоги. При церквах також працюють наші волонтери-психологи, які проводять відповідну психологічну роботу», - розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

психолог2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: