Школярі Львівщини змагаються у чемпіонаті з баскетболу 3х3

На Львівщині розпочався другий етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів. В межах змагань, які днями відбулися у містах Яворів, Червоноград, Буськ та Кам’янко-Бузька Львівської області, змагалися шкільні команди юнаків та дівчат 13 районів та міст обласного значення Львівської області, повідомляє обласний комітет фізвиховання і спорту.

Участь у змаганнях брали команди, які раніше стали переможцями районних етапів у Кам’янка-Бузькому, Радехівському, Перемишлянському, Буському, Бродівському, Золочівському, Яворівському, Мостиському, Городоцькому, Жовківському, Сокальському районах та м. Червоноград Львівської області.

За підсумками змагань до фінальної частини обласного турніру потрапили жіночі команди школярок з Яворова, Глинян Золочівського району, Червонограду, Перемишлян. Серед юнаків кращими стали учні шкіл та гімназій Яворова, Червонограду, Кам’янко-Бузької та Буська, які 11-13 квітня змагатимуться за звання чемпіона області з баскетболу 3х3.

Вже 21 квітня 2014 року у Стрию, Дрогобичі, Самборі, Миколаєві та Львові за вихід до фінальної частини обласних змагань боротимуться представники усіх інших районів області, що передбачено відповідно до схеми проведення зональних змагань II-го етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів.

Зазначимо, що обласний та районний етапи чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів організовуються Департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України відповідно до Регламенту чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, який затверджений Міністерством освіти і науки України та Міністерством молоді та спорту України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: