Княжицький звинуватив "Свободу" в антидержавній грі

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Микола Княжицький засудив дії представників "Свободи", якi вчинили ганебну провокацію проти керiвництва Національної телекомпанії України

Як повідомляє Еспресо.TV, про це Княжицький заявив в рамках круглого столу "Україна пiд прицiлом російських ЗМІ".

«Коли я бачив по телевізору все те, що вiдбувається, це справдi була жахлива картина. Я глибоко засуджую дії «Свободи» i всіх депутатів, якi там були, тому що вести себе так, як веде Саша Бєлий, створюючи iнформацiйну картинку для російських каналiв – це є цинічна и це є антидержавна гра», - заявив Княжицький.

При цьому, один з учасників круглого столу звинуватив Княжицького у органiзацiї провокацii у Національній телекомпанії України з метою її рейдерського захоплення, на що Княжицький заявив, що нiколи  не претендував на посади в зазначенiй телекомпанії. "Я нiколи  не претендував на посади в  Національній телекомпанії. У нас є багато порядних i чесних людей, якi працюють у цiй сферi", - зазначив нардеп.

Говорячи про розвиток українського інформаційного простору, Княжицький заявив, що наполягає на негайному прийняттi закону про спiльнобачення з проведенням міжнародних експертиз.

"Це має бути зроблено протягом семи днів", - сказав вiн.

Також Княжицький зазначив, що Україна програє iнформацiйну вiйну, оскiльки українське телебачення залишається у руках Фiрташа та Льовочкiна. "Уряд в iнформацiйнiй полiтицi бездіє і менi це все дуже боляче", - резюмував Княжицький.

Пiсля цоього вiн разом з вiдомим журналiстом Вiталiєм Портнiковим залишили "круглий стiл" на знак протесту проти провокацiй, направлених проти них.

Нагадаємо, вчора "свободівці" увiрвалися в кабінет  керівника Національної телекомпанії України Олександра Пантелеймонова та застосували до нього силу, примушуючи написати заяву про звільнення за те, що телеканал у прямому ефiрi транслював виступ Путiна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: