Львівська облрада планує виділити на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автодоріг 61,5 млн грн

На 4 пленарному засіданні XXVIII сесії Львівської обласної ради, яке відбулося 18 березня, 64 депутатів підтримали рішення про затвердження Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2014 рік.

Обсяг фінансування Програми з обласного бюджету становить 58,5 млн грн перехідних залишків станом на 1 січня 2014 рік, а ще 3 млн грн – це планові кошти, які передбачено отримати від надходжень до обласного бюджету податку з власників транспортних засобів. Головним розпорядником коштів обласного бюджету є Департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації.

Затвердження відповідної Програми передбачає збільшення видатків у 2014 році на реалізацію самої Програми за рахунок залишку коштів станом на 1 січня 2014 року від надходжень до обласного бюджету податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та збору за першу реєстрацію транспортних засобів.

Відповідно до цієї Програми, зокрема, передбачено провести в цьому році роботи, пов’язані з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням доріг загального користування місцевого значення, придбання спеціалізованої техніки, тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: