На Льодовій арені Новояворівська відбулося дитяче свято фігурного катання (фото)

Цими днями, з нагоди завершення льодового сезону, по-справжньому святково було на льодовій ковзанці міста Новояворівська на Яворівщині.

Про це Дивись. Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Юні вихованці тренера Сюзани Хачатарян вже не вперше підготували цікаву показову програму фігурного катання на єдиній критій льодовій арені Львівщини.

Підтримати майбутніх зірок фігурного катання прийшли численні уболівальники, батьківська громада, шкільні друзі, гравці юнацької хокейної команди «Галицькі Леви», представники мас-медіа.

Теплі слова для цього першого на Львівщині спортивного осередку фігурного катання пролунали від начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, першого заступника голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Майбороди; голови федерації хокею Львівщини, голови Яворівської райдержадміністрації Миколи Романюка; заступника Новояворівського міського голови Володимира Мацелюха та ін.

А новачки фігурного катання отримували свої заслужені нагороди на новояворівському льоду - м’які іграшки, квіти та цукерки.

Залишається побажати творчої та самовідданої праці Сюзанні Хачатрян, яка віднедавна працює тренером Яворівської дитячо-юнацької спортивної школи, її учням; підтримки батьків та спортивної громадськості в розвитку мистецького ковзання на Львівщині!

фігуристи2 фігуристи3 фігуристи4 фігуристи5 фігуристи6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: