Перевізники їдуть на Майдан

Перевізники міста Львова оприлюднили звернення до громади міста та керівників автотранспортних підприємств, повідомляє прес-служба Асоціації перевізників.

"Шановна громадо!
Ситуація в автотранспортній галузі залишається критичною. Часу зволікати з прийняттям рішення про подальшу долю автомобільного громадського транспорту у Львові нема. Знайти спільну мову із представниками міської влади ми не можемо. Це стосується насамперед вартості проїзду, яка фактично визначає – виживуть АТПу теперішніх умовах чи ні. Адже ціна 2 гривні означає: незабаром автомобільного громадського транспорту у Львові не буде. Тому просимо підтримки громади. І пропонуємо обговорити ситуацію  довкола громадського транспорту на Львівському Майдані у суботу об 18 годині.

ДОВІДКА
щодо встановлення тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті

Тариф на проїзд в автобусах (режим маршрутне таксі) 2 грн був встановлений рішенням виконавчого комітету від 28.01.2011 № 70. Ціна дизельного пального на час прийняття рішення складала 8,6 грн за кг (оптові закупівлі)– станом на ранок 19 березня 11,70 грн. Звернення перевізників щодо підняття тарифу датоване кінцем 2009 року, коли вартість пального складала 6,35 грн за кг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: