Прокуратура удосконалюватиме свою роботу з добору кадрів, - заява

Зважаючи на те, що органи прокуратури Львівщини задекларували свою готовність до роботи в нових умовах, додержуючись принципу відкритості та гласності, в тому числі із комплектування прокурорсько-слідчих посад, одним із першочергових завдань буде удосконалення роботи з добору, розстановки, професійної підготовки та виховання кадрів.
В умовах сьогодення, складних і відповідальних завдань, які стоять перед органами прокуратури на прокурорсько-слідчих посадах повинні працювати професійно підготовлені, компетентні, принципові, добросовісні працівники, які наділені високими моральними якостями.
З огляду на це, керівництво прокуратури області готове розглядати усі пропозиції, які надійдуть щодо працевлаштування.
Відтак зазначимо, що громадяни України, які мають вищу юридичну освіту, необхідні ділові і моральні якості, здатні за станом здоров'я успішно виконувати службові обов'язки, не притягувались до кримінальної відповідальності, (за винятком реабілітованих), або адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень можуть звертатись у відділ роботи з кадрами прокуратури Львівської області для подання заяви про участь у конкурсі на заміщення вакантних посад.
Ознайомитись із наявністю вакантних посад та оголошенням конкурсу в органах прокуратури області можна на офіційному сайті.
Додамо, що при відборі кандидатів на посади враховуватимуться висновки спеціальних перевірок стосовно претендентів, у тому числі щодо відомостей, поданих ними особисто, в обсязі та в порядку, передбаченому ст. 11 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», зокрема, щодо стану здоров»я, наявності вищої освіти, відсутності судимості, задекларованих доходів та видатків, можливого перебування в реєстрі підприємців.
Для організації проведення відбору претендентів на стажування буде створено комісію у складі найбільш досвідчених та авторитетних працівників, пенсіонерів органів прокуратури, представників громадськості.
Довідково зазначимо, що для участі у відборі до кадрового підрозділу прокуратури обласного рівня подаються такі документи:
- письмова заява встановленого зразка;
- завірена копія диплома про отримання відповідного освітньо-кваліфікаційного рівня з додатком;
- листок обліку кадрів;
- автобіографія;
- дві фотокартки розміром 4x6 см;
- довідка органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного номера;
- завірена копія трудової книжки (за наявності);
- відомості про майно, доходи, витрати, зобов'язання фінансового характеру, у тому числі за кордоном;
- довідка про перевірку особи на наявність судимості, притягнення до відповідальності за корупційне правопорушення;
- довідки про загальний стан здоров’я та з психоневрологічного і наркологічного диспансерів;
- довідка про перебування у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.
Диплом про освіту, паспорт громадянина України, військовий квиток або посвідчення про приписку до призовної дільниці, трудову книжку претендент пред’являє особисто.
Формами відбору є:
- спеціальна перевірка;
- перевірка знань у формі професійного тестування;
- психологічне тестування;
- вивчення ділових і моральних якостей за характеризуючими даними вузів, результатами психологічного дослідження, а також висновками прокурорів за підсумками переддипломної практики;
- співбесіди у кадрових та інших структурних підрозділах прокуратури;
- обговорення на засіданні комісії.
Комісія прийматиме рішення про затвердження рейтингового списку претендентів для заміщення посад стажистів.
Призначення на посади стажистів буде проводитись наказом прокурора Львівської області згідно з визначеним комісією рейтингом.
          Прес-служба прокуратури Львівської області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: