Прислужники режиму Януковича не мають права керувати стратегічними підприємствами, - УДАР

Генеральний директор міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман  Гонтарєв, призначений одіозним регіоналом Борисом Колесніковим продовжує керувати підприємством, незважаючи на численні протести працівників.

Доцільність  перебування на посаді генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького» Романа Гонтарєва вимагають перевірити у Львівській обласній організації «УДАРу»

Відповідну заяву до міністра інфраструктури Максима Бурбака та голови Львівської ОДА Ірини СЕХ оприлюднили сьогодні, 19 березня у Львівському УДАРі.

У заяві, зокрема, йдеться, - враховуючи, що аеропорт Львова – це винятковий стратегічний об’єкт, що у теперішній, практично військовий час, має особливе значення вимагаємо від вас перевірити доцільність перебування на посаді його генерального директора – Романа Гонтарєва. Керівництво аеропорту було сформоване ще за часів одіозного регіонала Бориса Колеснікова, який під час проведення чемпіонату з футболу ЄВРО-2012 був задіяний в корупційних схемах разом із керівництвом аеропорту, чим нанесено непоправної шкоди державному бюджету та комплексу аеропорта.

Однак, вимоги про звільнення Гонтерєва Р. П. вперто ігноруються і залишаються без відповіді.

Шановний п. Міністре! Ми вкотре звертаємось з вимогою негайно звільнити з займаної посади генерального директора Гонтарєва Романа Петровича та призначити на цю посаду фахівця біографія якого не буде викликати у громади жодних зауважень.

Також, звертаємось до голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех з вимогою клопотати прозвільнення ГонтарєваР. П. та невідкладно оприлюднити таке клопотання у відкритих засобах масової інформації.Події у Криму продемонстрували, що від рішень кожного конкретного керівника залежить безпека всього регіону. Зважаючи на «заслуги» нинішнього директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького», видається сумнівним його здатність захистити інтереси Львівщини в подібних ситуаціях.

Окремої уваги громадськості, також, заслуговує керівник Львівської митниці. Нагадаємо, в той час ,коли учасники акцій протесту в Києві на Майдані гостро потребували допомоги, саме начальник Львівської митниці Сергій Папазогло давав розпорядження не пропускати польські автобуси з гуманітарною допомогою.

Вважаємо, що керівники цих відомств не мають жодного права обіймати посади сьогодні. Більше того, перебування зазначених осіб на цих посадах є прямою загрозою безпеки України.

Прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: