У Львові побільшало об’єктів природно-заповідного фонду

Рішеннями Львівської обласної ради від 18.03.2014 року створено два нові об’єкти природно-заповідного фонду, а саме – ботанічну пам’ятку природи місцевого значення «Франковий Дуб» (вул. Воробкевича, 12) та парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Комунальної 7-ої міської лікарні м. Львова». Документи, що обґрунтовують їх створення, були підготовлені управлінням екології та благоустрою ЛМР, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Управлінням екології та благоустрою Львівської міської ради особлива увага приділяється збільшенню нових об’єктів природно-заповідного фонду. Ці об’єкти  є важливим прикладом налагодження гармонійного співіснування інфраструктури міста та цілісних природних комплексів, адже сучасне місто, як здобуток цивілізації, має бути комфортним та безпечним для життя.

«Оголошення цінних природних та історичних зелених насаджень об’єктами природно-заповідного фонду забезпечить збереження їх цілісності та принесе позитивні результати для теперішнього і майбутнього поколінь», - додали в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: