У Східниці пройдуть чемпіонат України з гірських перегонів та ралі

грс 2
Vice Prime Minister / Regional Development, Construction, Housing and Utility Economy Minister Volodymyr Hroisman.

21-22 березня  у курортній  Східниці  проводитиметься чемпіонат України з гірських перегонів та  ралі “Східниця 2014".  Змагання проводяться у відповідності з загальним регламентом Чемпіонату та Кубку України з ралі 2014 року, повідомляє прес-служба Східницької селищної ради

Ралі “Східниця 2014” включає трасу довжиною 121,8 км, з якої 69 км чотири  спеціальні ділянки.

Стартуватиме ралі із Східниці  та  проляже через села Новий Кропивник – Старий Кропивник – Бистриця – Смільна – Жданівка – Тур’є – Ісаї – Ясениця – Ластівка – Коритище - Новий Кропивник. 21   березня проїзд автомобільного транспорту на цій трасі буде перекриватися на пів години для проїзду екіпажів. 22 березня траса буде перекриватися  на пів години з 13 до 18 години.

21 березня під час гірських перегони на перевалі Східниця – Борислав  протягом цілого дня   траса буде перекриватися на момент проходження екіпажів.

Учасниками перегонів стануть  спортсмени з всієї України ( Сімферополя, Києва, Львова, Ужгорода, Черкас, Косів (Івано-Франківська область), Дніпропетровська) .

“Східниця 2014” входить до заліку Національної серії Кубок Карпат 2014 року. Змагання проводяться в абсолютному заліку та у залікових групах, які визначено регламенту Чемпіонату для серії ралі Кубок Карпат 2014, а саме: «4WD», «2WD», «SuperWD»

Змагання проводяться під патронатом Львівської облдержадміністрації та сприяння Східницької селищної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: