Булатов каже, що Україна не буде відмовлятися від Євробаскету-2015

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов пообіцяв боротися за Євробаскет

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Фейсбук" Дмитра Булатова. 

"Україна ніколи не відмовлялася і не збирається відмовлятися від проведення чемпіонату Європи з баскетболу. Турнір є стратегічним проектом з розвитку спортивної інфраструктури України. Це принципова позиція як Міністерства, так і Федерації баскетболу.

Процес підготовки до проведення турніру триває в рамках запланованого графіка. З понеділка, 24 березня, уряд України запланував ряд зустрічей з керівництвом Федерації баскетболу України, а також з інвесторами споруджуваних баскетбольних арен.

У суботу, 22 березня, в Мюнхені відбудеться чергове засідання Правління ФІБА, на якому обговорюватиметься процес підготовки проведення турніру з урахуванням обставин, що склалися в Україні . У засіданні з нашого боку візьмуть участь президент Федерації баскетболу України Олександр Волков і генеральний секретар Федерації баскетболу України Олександр Ларін", - повідомив Булатов.

Раніше повідомлялося, що Україна може відмовитися від проведення Євробаскету-2015КМДА вже скасувала будівництво в столиці об'єктів Євробаскету-2015.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: