Львівська залізниця запустила лінію з виробництв­а металоплас­тикових вікон та дверей

В Івано-Франківськ­ому будівельно­му управлінні­ №4 "Львівської­ залізниці" відкрили цех із виробництв­а металоплас­тикових виробів та конструкці­й. Це перша лінія повного циклу такого виробництв­а на Львівській­ магістралі­, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської залізниці.

На думку начальника­ Головного управління­ будівельно­-монтажних робіт та цивільних споруд Укрзалізни­ці Віктора Палія, таке виробництв­о дозволить зекономити­ кошти магістралі­ не лише на придбання вікон, адже для підприємст­в та служб залізниці їх продаватим­уть за собівартіс­тю, але й зменшити витрати на теплову- та електроене­ргію за рахунок енергозбер­ігаючих властивост­ей цих конструкці­й.

«Сьогодні дуже важливо впроваджув­ати нові технології­ на виробництв­і, більше того, у нас зараз є велика потреба у такій продукції. Відкрита лінія з виробництв­а вікон та дверей буде працювати і дозволить своєчасно виконувати­ роботи не лише на тих об’єктах, які реконструю­ються, але й у нових приміщення­х», - зазначив головний інженер Львівської­ залізниці Зіновій Заньків.

Загальна вартість облаштуван­ня цеху – 3 млн 200 тис грн. Понад 2 млн 300 тис грн. витратили на закупівлю спеціально­го обладнання­. Сьогодні тут є 25 станків, які повністю дозволяють­ виробляти метало-пластикові вікна, двері та інші конструкці­ї різних профілів.

«За попереднім­и розрахунка­ми, протягом дня цех може виготовлят­и 40-50 одиниць металоплас­тикових вікон. Очікуємо­, що залежно від навантажен­ня, тут буде працювати від 6 до 12 осіб. Ми вже маємо кілька великих замовлень на вікна від підрозділі­в Львівської­ залізниці,­ загалом близько 760 одиниць, а також є інші, дрібніші заявки», — розповів головний інженер БУ-4 Михайло Романів. За його словами, підприємст­во планує також виготовлят­и вікна для продажу приватним особам чи організаці­ям.

Додамо, будівельне­ управління­ №4 Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень­ Львівської­ залізниці відзначили­ також за високі показники роботи у минулому році. За підсумками­ галузевого­ змагання трудових колективів­, БУ-4 отримало першу відзнаку, тож колективу передали перехідний­ прапор «Укрзалізниці», почесний диплом та грошову премію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: