Молодь зі шкіл-інтернатів відвідала майстер-клас та випробувала свої сили в грі у боулінг (фото)

Сьогодні, 20 березня, об 11.00 год. в центрі сімейного дозвілля «Булька», що за адресою вул. Б. Хмельницького, 214, ТРЦ «ВАМ» в рамках програми !Спеціальна Олімпіада – Львів» відбувся майстер-клас та змагання з боулінгу серед шкіл-інтернатів, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Захід відвідало понад шістдесят дітей із спеціалізованих шкіл та організацій, а саме: Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Довіра», Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 102, спортивної федерації для атлетів з особливостями розумового та фізичного розвитку м. Червонограда Львівської області, Львівського обласного добровільного товариства захисту неповносправних дітей та інвалідів дитинства «Довіра».

«Дітлахи залишилися задоволені. Багато дітей показало хороший потенціал. Наступним нашим кроком буде формування команди Львівщини з боулінгу серед дітей з вадами розумового розвитку, а також організація обласних та всеукраїнських змагань. Крім того, боулінг буде внесений в програму Міжнародного фестивалю «Спеціальна Олімпіада – Львів», що запланований на другу половину травня цього року»,- зазначив Андрій Породко, керівник проекту «Спеціальна Оліміпада – Львів».

«Насправді, Спеціальна Олімпіада є гарним прикладом побудови рівноправності серед молоді та виховання в них високої здатності до розуміння проблем, з якими стикаються ці особливі діти. Ми будемо робити все, що від нас залежить, аби вони відчували себе абсолютно такими ж, як і всі ми. Бачити радість в їхніх очах - це найбільша подяка, яку ми могли отримати», - наголосила Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту.

Захід було проведено громадською організацією «САМІ» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради та центру сімейного дозвілля «Булька».

боулінг3 боулінг4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: