Сех хоче, щоб її конструктивно критикували (відео)

Сьогодні, 20 березня, о 9 ранку у Львівській ОДА відбулось засідання колегії Громадської ради за участі голови Львівської ОДА Ірини Сех.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Голова Громадської ради при Львівській ОДА Зеновій Бермес ознайомив Ірину Сех із роботою Ради і наголосив, що експерти, а це близько 250 осіб, готові працювати і допомагати новому голові реалізовувати проекти із покращення економічної ситуації на Львівщині.

Зеновій-Бермес

Натомість голова Львівської ОДА Ірина Сех наголосила, що громадська рада при Львівській обласній державній адміністрації повинна бути реальним дорадчим органом.

На її переконання, це має бути аполітичне об’єднання, яке допоможе владі розглянути і вирішити найактуальніші проблеми регіону, зокрема це економічні, соціальні питання, питання збереження довкілля тощо.

«Ваш досвід, ваші знання, нові та свіжі ідеї дуже потрібні. Хочу, щоб громадська рада була не просто формальним об’єднанням. Львівська ОДА відкрита для тих, хто хоче змінити ситуацію, для тих, хто буде конструктивно критикувати і пропонувати альтернативу. Не існує такої проблеми, яку не можна вирішити шляхом компромісу та діалогу», – зазначила  Ірина Сех.

На її переконання, співпраця між суспільством та владою в умовах провадження в державі реформ – це одне з ключових завдань. «І влада, і громадськість, і наука, і журналісти – всі ми маємо разом працювати для розвитку нашого краю».

Також під час спілкування Ірина Сех запевнила представників громадськості області, що вона готова до діалогу і чекає конструктивних пропозицій та нових ідей.

Також голова ОДА закликала членів громадської ради не співати їй деферамби, а критикувати роботу ОДА заради її покращення.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: